هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

اعتصاب گسترده ضد دولتی به رهبری دانشجویان در صربستان

اعتصاب گسترده ضد دولتی به رهبری دانشجویان در صربستان تعداد زیادی از معترضان در اعتراض به آنچه «فساد دولتی» در صربستان خواندند، دست به اعتصاب گسترده در این کشور زدند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۸ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 25
کد خبر: ۲۶۹۳۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ شبکه یورو نیوز گزارش داد که اعتصاب دانشجویی به اعتراضات ضد دولتی در صربستان دامن زده و موجب تعطیلی کسب‌وکار‌ها در سراسر کشور شده است.

در جریان این اعتراض‌ها پلیس بلگراد اعلام کرد که یک راننده ۲۴ ساله‌ای در محله‌ای به نام «بلگراد نو» به جمعیت معترض کوبیده و نیرو‌های پلیس او را دستگیر کردند.

معترضان در سراسر صربستان هر روز با بند آوردن خیابان‌ها ترافیک درست می‌کنند. این اعتراض‌ها علیه دولت الکساندر ووچیچ، رئیس جمهور این کشور است که از زمان حادثه فرو ریختن یک سایه‌بان بتنی در ایستگاه قطار در شهر نووی ساد در یکم نوامبر آغاز شد.

منتقدان دولت این حادثه مرگبار را که به کشته شدن ۱۵ تن منجر شد، به فساد دولتی نسبت می‌دهند. بسیاری از مردم صربستان نیز معتقدند که سایه‌بان به دلیل کار ساختمانی ضعیف سقوط کرده است.

تظاهرات چند هفته‌ای مردمی که خواستار پاسخگویی دولت در برابر فاجعه مذکور هستند، بزرگ‌ترین اعتراضات از زمان به قدرت رسیدن ووچیچ در بیش از ده سال پیش تا کنون بوده است.

ووچیچ متهم به اقتدارگرایی فزاینده و محدود کردن آزادی‌های دموکراتیک است. این در حالی است که او به‌طور رسمی برای عضویت صربستان در اتحادیه اروپا درخواست داده است.

اکنون اعتصاب دانشجویان، روند اعتراضات را شدت بخشیده است. آنها در فراخوان اعتصاب خود خطاب به شهروندان صربستان نوشتند: «بیایید آزادی را در دستان خود بگیریم.»/ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار